O DIERRE-u

Dierre predstavlja vodeću tvtku u svijetu proizvodnje blindiranih vrata. Osnovana je 1975. godine. Tvrtka je vodeća u Italiji kada je riječ o proizvodnji i prodaji sobnih vrata i vrata za vanjsku uporabu.

Cilj tvrtke Dierre, još od vremena osnivanja, je proizvodnja tehnološki naprednih proizvoda, kombiniranje sigurnosti i dizajna u širokom spektru vrata i detalja prilagodljivih uz svaku vrstu namještaja, po želji svakog kupca posebno. Proizvoditi napredne proizvode znači biti inovativan unutar današnjih industrijskih procesa.

Gruppo Dierre oduvijek je posebna sredstva izdvajala za produktivni djelokrug te se time afirmirala kao najnaprednije društvo u ovom sektoru. Inače, da bi uspjela kombinirati standardiziranje proizvodnje uz maksimalnu prilagodbu koju zahtijeva tržište, tvrtka Dierre se oslanjana na software, specifične procese i ekskluzivno dizajniranu tehnologiju, posebno pazeći na ambijent u kojem će ista biti korištena.

Software koji je proizveden ekskluzivno za tvrtku Dierre rukovodi svakom novom narudžbom te je registrira u generalnoj bazi podataka koju, iz bilo kojeg dijela svijeta, može pogledati bilo koji trgovac kako bi se u realnom vremenu klijentima dao odgovor. Tu na scenu stupa dizajner dotičnog proizvoda koji omogućuje trgovcu da, korak po korak, slijedi odredbe kompanije, od isporuke proizvoda do njegove instalacije.

Cilj je da napredna tehnologija i posebni proizvodi postanu dio svakodnevnice te da se diljem svijeta odgovori svakom kupcu posebno.

Naša godišnja proizvodnja:

  • 200.000 blindiranih vrata
  • 110.000 kliznih vrata
  • 80.000 vrata za vanjsku uporabu
  • 90.000 protupožarnih vrata
  • 45.000 višenamjenskih vrata
  • 10.000 blindiranih žaluzina
  • 25.000 garažnih vrata
  • 300.000 brava i sefova

Koje su to vodeće tvrtke.

Ponos naše tvrtke jesu Dierre Partneri, mreža trgovinskih suradnika koje je odabrao Dierre a koji klijentu garantiraju visoku kvalitetu usluge, kompetentnost i pažnju.

Ukoliko je potrebna tehnička pomoć, savez je upotpunjen kroz mrežu trgovina hardverom Dierre Key Point i Dierre Technical Service.