Pravila o privatnosti

Zadnje ažurirano: 1. srpnja 2021.

Ova Pravila o privatnosti opisuju naša pravila i postupke o prikupljanju, korištenju i otkrivanju Vaših podataka kada koristite Uslugu te vam govore o Vašim pravima na privatnost i kako Vas zakon štiti.

Vaše osobne podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje i upotrebu podataka u skladu s ovim Pravilima o privatnosti.

 

Definicije

Za potrebe ovih Pravila o privatnosti:

 • Račun znači jedinstveni račun stvoren za vas da biste pristupili našoj Usluzi ili dijelovima naše Usluge.
 • Tvrtka (u ovom slučaju nazvana ili “tvrtka”, “mi”, “mi” ili “naša”) odnosi se na STYLE DOOR d.o.o., Perjasička ul. 4 C, 10020 Zagreb.
 • Kolačići su male datoteke koje web mjesto postavlja na vaše računalo, mobilni uređaj ili bilo koji drugi uređaj, a sadrži pojedinosti o vašoj povijesti pregledavanja na tom web mjestu među brojnim primjenama.
 • Država se odnosi na: Hrvatsku
 • Uređaj znači bilo koji uređaj koji može pristupiti Usluzi, poput računala, mobitela ili digitalnog tableta.
 • Osobni podaci su bilo koji podaci koji se odnose na identificiranu ili utvrdivu osobu.
 • Usluga se odnosi na web stranicu.
 • Pružatelj usluga znači bilo koju fizičku ili pravnu osobu koja obrađuje podatke u ime Tvrtke. Odnosi se na treće strane ili pojedince zaposlene u tvrtki radi olakšavanja usluge, pružanja usluge u ime tvrtke, obavljanja usluga povezanih sa uslugom ili pružanja pomoći tvrtki u analizi načina na koji se usluga koristi.
 • Podaci o upotrebi odnose se na podatke prikupljene automatski, generirane uporabom Usluge ili iz same infrastrukture Usluge (na primjer, trajanje posjeta stranici).
 • Web stranica odnosi se na styledoor.hr, kojoj se može pristupiti sa https://styledoor.hr/
 • Vi se odnosi na vas pojedinca koji pristupa našim Uslugama, ili tvrtka ili druga pravna osoba u ime koje ta osoba pristupa ili koristi Uslugu, kako je primjenjivo.

Prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka

Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Tijekom korištenja Naše usluge možemo zatražiti da nam dostavite određene podatke koji mogu identificirati osobe pomoću kojih vas možemo kontaktirati ili identificirati. Podaci koji mogu osobno identificirati mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

 • Email adresa
 • Ime i prezime
 • Broj telefona
 • Adresa, država, županija, poštanski broj, grad
 • Podaci o upotrebi

Podaci o upotrebi

Podaci o upotrebi prikupljaju se automatski prilikom korištenja Usluge. Podaci o upotrebi mogu sadržavati podatke poput adrese internetskog protokola vašeg uređaja (npr. IP adresa), vrstu preglednika, verziju preglednika, stranice naše usluge koju posjetite, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveni uređaj identifikatore i druge dijagnostičke podatke. Kada Usluzi pristupate putem mobilnog uređaja ili putem njega, možemo automatski prikupljati određene podatke, uključujući, ali ne ograničavajući se na vrstu mobilnog uređaja koji koristite, jedinstveni ID vašeg mobilnog uređaja, IP adresu vašeg mobilnog uređaja, vaš mobilni uređaj operativni sustav, vrstu mobilnog internetskog preglednika koji koristite, jedinstvene identifikatore uređaja i druge dijagnostičke podatke. Također možemo prikupljati podatke koje vaš preglednik šalje kad god posjetite našu uslugu ili kad joj pristupite putem mobilnog uređaja.

Tehnologije praćenja i kolačići

Kolačiće i slične tehnologije praćenja koristimo za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i pohranu određenih podataka. Tehnologije praćenja koriste se svjetionici, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje podataka te za poboljšanje i analizu naše usluge. Tehnologije koje koristimo mogu obuhvaćati:

 • Kolačići ili kolačići preglednika. Kolačić je mala datoteka smještena na Vašem Uređaju. Možete naložiti svom pregledniku da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge. Ako niste prilagodili postavke svog preglednika tako da odbija kolačiće, naša usluga može koristiti kolačiće.
 • Flash kolačići. Određene značajke naše Usluge mogu koristiti lokalne pohranjene predmete (ili Flash kolačiće) za prikupljanje i pohranu podataka o Vašim preferencijama ili Vašoj aktivnosti na našoj Usluzi. Flash kolačićima ne upravljaju iste postavke preglednika kao one koje se koriste za kolačiće preglednika. Za više informacija o tome kako možete izbrisati Flash kolačiće, pročitajte “Gdje mogu promijeniti postavke za onemogućavanje ili brisanje lokalnih dijeljenih objekata?” dostupno na https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_ 

Kolačići mogu biti “Trajni” ili “Session” kolačići. Trajni kolačići ostaju na vašem osobnom računalu ili mobilnom uređaju kada se isključite, dok se kolačići sesije brišu čim zatvorite web preglednik. 

 

Korištenje vaših osobnih podataka

Tvrtka može koristiti Osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • Pružanje i održavanje naše Usluge, uključujući praćenje korištenja naše Usluge.
 • Da vas se može kontaktirati: da vas se kontaktira e-poštom, telefonskim pozivima, SMS-om ili drugim ekvivalentnim oblicima elektroničke komunikacije.
 • Da bismo vam pružili vijesti, posebne ponude i općenite informacije o drugoj robi, uslugama i događajima koje nudimo slične onima koje ste već kupili ili ste se raspitali o njima, osim ako niste odlučili da nećete primati takve informacije.
 • Za upravljanje Vašim zahtjevima: Prisustvovati i upravljati Vašim zahtjevima za nas.
 • U druge svrhe: Vaše podatke možemo koristiti u druge svrhe, kao što su analiza podataka, identificiranje trendova korištenja, određivanje učinkovitosti naših promotivnih kampanja te za procjenu i poboljšanje naše Usluge, proizvoda, usluga, marketinga i vašeg iskustva. 

Vaše osobne podatke možemo dijeliti u sljedećim situacijama:

 • S davateljima usluga: Vaše osobne podatke možemo dijeliti s davateljima usluga kako bismo nadzirali i analizirali upotrebu naše usluge i kontaktirali vas.
 • Uz vaš pristanak: Vaše osobne podatke možemo koristiti u bilo koje druge svrhe ISKLJUČIVO uz vaš pristanak.

 

Zadržavanje vaših osobnih podataka

Tvrtka će zadržati vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovim Pravilima o privatnosti. Zadržat ćemo i koristit ćemo vaše Osobne podatke u mjeri u kojoj je to potrebno kako bismo udovoljili našim zakonskim obvezama (na primjer, ako moramo zadržati vaše podatke u skladu s važećim zakonima), rješavati sporove i provoditi naše pravne sporazume i politike. Tvrtka će također zadržati podatke o korištenju za potrebe interne analize. Podaci o upotrebi obično se čuvaju kraće vrijeme, osim kada se ti podaci koriste za jačanje sigurnosti ili poboljšanje funkcionalnosti naše usluge ili smo zakonski obvezni čuvati te podatke dulje vremensko razdoblje.

 

Otkrivanje vaših osobnih podataka

Provedba zakona

Pod određenim okolnostima, od tvrtke se može zatražiti da otkrije vaše osobne podatke ako to nalaže zakon ili kao odgovor na valjane zahtjeve javnih vlasti (npr. Suda ili vladine agencije).

Ostali zakonski uvjeti

Tvrtka može otkriti vaše osobne podatke u dobroj namjeri da je takva radnja potrebna za:

 • Pridržavanja zakonske obveze
 • Zaštitite osobnu sigurnost korisnika usluge ili javnosti
 • Zaštitite od pravne odgovornosti

Sigurnost vaših osobnih podataka

Sigurnost vaših osobnih podataka nama je važna, ali imajte na umu da niti jedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničkog pohranjivanja nije 100% siguran. Iako se trudimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu Vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

 

Veze do ostalih web stranica

Naša usluga može sadržavati veze na druge web stranice kojima mi ne upravljamo. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na web mjesto te treće strane. Preporučujemo vam da pregledate Pravila o privatnosti svake web stranice koju posjetite. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo koje web stranice ili usluge treće strane.

Izmjene ovih Pravila o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati naša Pravila o privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila o privatnosti na ovoj stranici.

Savjetujemo vam da povremeno pregledavate ova Pravila o privatnosti radi bilo kakvih promjena. Izmjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kad se objave na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, možete nas kontaktirati:

scroll up button