Zaposlenje

posao

Prednosti rada kod nas

Ugodna radna atmosfera

Stvaramo radno okruženje u kojem možeš računati na timski pristup i podršku kolega. Osim kolega tu je i podrška nadređenog, a u takvom pozitivnom pristupu i efekt radnih zadataka biti će lakši i bolji.

Poštujemo prava radnika

Zaposlenje kod nas nudi se u više mogućnosti ovisno o vrsti posla a može biti na puno radno vrijeme, na pola radnog vremena ili putem studentskog ugovora. Ono što možemo garantirati je da se posao odvija u skladu sa radnim vremenom (čitaj: ne nosiš posao doma).

Stimulativna primanja

Stimulacije su dio našeg načina poslovanja jer se uvijek prate i nagrađuju ljudi koji svojim radom unapređuju poslovanje. Cilj nam je da naši zaposlenici budu sretni i zadovoljni sa svojim poslom jer jedino tako se može postići produktivnost.

Trenutno otvorene pozicije

Pomoćnik montera vrata (m/ž)

Ako si spretan s alatom te voljan raditi, učiti i razvijati se, ovo je prilika za tebe! Nudimo sigurna primanja te pomoć kod pronalaska smještaja.

Opis posla
– pomoć pri montaži sobnih, garažnih, protuprovalnih i protupožarnih vrata
– rad na terenu
– rad na puno radno vrijeme

Uvjeti
– predanost poslu
– komunikativnost

Razina obrazovanja
– NK, NKV ili SSS

Prijave šaljite na mail posao@styledoor.hr sa naznakom ‘Prijava za posao pomoćnog montera’ ili ispunite obrazac u nastavku. 📩  Vaše ime i prezime (obavezno)

  Vaša e-mail adresa (obavezno)

  Vaš broj telefona (obavezno)

  Odaberite posao za koji se prijavljujete (obavezno)

  Razina obrazovanja (obavezno)
  NK, NKVKVSSSVŠS, VSS

  Radno iskustvo (obavezno)

  Motivacijsko pismo (nije obavezno)

  scroll up button