Yale Connect Wi-Fi Bridge

Yale WiFi Bridge povezivost

CIJENA

98,58 € (742,77 kn)

Upravljajte svojom pametnom bravom s bilo kojeg mjesta uz Yale Connect Wi-Fi Bridge. Upravljanje na daljinu i trenutna upozorenja – čak i kada ste vani!

Iskoristite još više svoju Yale pametnu bravu. Yale Connect Wi-Fi Bridge povezuje vašu pametnu bravu s internetom, omogućujući vam zaključavanje i otključavanje vaših vrata s bilo kojeg mjesta – izravno s telefona.

Odmah pustite prijatelje, obitelj i osobe od povjerenja da uđu čak i kada niste kod kuće, provjerite status svoje brave u bilo kojem trenutku i mirno uživajte uz trenutna upozorenja svaki put kada vam netko zaključa ili otključa vrata.

Dodatni uređaj za Yale pametne brave  – prodaje se zasebno.

Yale WiFi Bridge
Yale WiFi Bridge

KONTROLIRAJTE BRAVU SVOJIM GLASOM

Zaključajte, otključajte i provjerite status svojih vrata sa svojim omiljenim pametnim zvučnikom. Connect Wi-Fi Bridge uparuje vašu Yale pametnu bravu s Amazon Alexa i drugim vodećim glasovnim asistentima.

DALJINSKI UPRAVLJAJTE SVOJOM BRAVOM

Zaključajte, otključajte i provjerite status svoje Yale pametne brave s bilo kojeg mjesta, izravno sa svog iOS ili Android pametnog telefona.

UVIJEK U TOKU

Uz Yale Connect Wi-Fi Bridge možete primati obavijesti i ažuriranja svojeg pregleda aktivnosti sa svih Yale Access povezanih proizvoda, bez obzira gdje se nalazili.

OMOGUĆITE ULAZAK GDJE GOD SE NALAZILI UZ YALE ACCESS APLIKACIJU

Upravljanje na daljinu znači da u dom možete pustiti obitelj, prijatelje i osobe od povjerenja kao što su čistači ili dostavljači – s bilo kojeg mjesta – kada je Linus uparen s Yale Connect Wi-Fi Bridge-om.

1, 2, 3 JEDNOSTAVNO POSTAVLJANJE

Utaknuti u utičnicu u blizini Yale pametne brave i povezuje se na kućni Wi-Fi za nekoliko minuta.

POTPUNA KONTROLA S VAŠEG DLANA

Intuitivna aplikacija Yale Access omogućuje vam daljinsko upravljanje pristupom vašem domu.*

Možete dijeliti pristup s osobama kojima vjerujete, pregledavati aktivnosti i primati obavijesti.

* Za funkcije kao što su daljinsko zaključavanje/otključavanje vaših vrata, trenutna upozorenja na vašem telefonu i za integracije poput glasovnih asistenata potreban je Yale Connect Wi-Fi Bridge.

PRAĆENJE AKTIVNOSTI

Uvijek znajte tko dolazi i kada je na vašem pragu uz 24/7 praćenje aktivnosti.

PRISTUP ZA GOSTE

Dodijelite neograničene digitalne ključeve koji vrijede nekoliko tjedana, nekoliko sati ili nekoliko minuta. Nikada više nemojte brinuti o izgubljenim, ukradenim ili kopiranim ključevima.

POTPUNA KONTROLA

Zaključajte i otključajte svoja vrata, kontrolirajte pristup bez ključa i pratite tko i kada dolazi s bilo kojeg mjesta.

STATUS VRATA

Yale ima DoorSense tehnologiju koja provjerava status vaših vrata i govori vam jesu li vaša vrata sigurno zatvorena i zaključana.