Yale Linus Smart Lock

yale linus brava

CIJENA

308,11 € (2.321,43 kn)

Učinite svoja vrata pametnijima s bravom za koju nije potreban ključ dizajniranom kako bi zaštitila i pojednostavila vaš život. Elegantan dizajn u kombinaciji s najsuvremenijom tehnologijom.

Yale Linus pametna brava je sigurna brava za vrata koja vam omogućuje zaključavanje i otključavanje vrata – bez obzira gdje se nalazite, s Yale Access aplikacijom. Ulazite bez ključa, pogledajte tko i kada dolazi, dodijelite virtualne ključeve za goste i provjerite jesu li vrata otvorena ili zatvorena.

Uživajte u miru, zaštićeni najnovijom pametnom bravom u koju je ugrađeno 180 godina stručnog znanja u sigurnosti.

 

Da bude pametno uz Linus pametnu bravu

Yale Linus

PREDNOSTI

 

– Integracije: Radi s vodećim glasovnim asistentima, sustavima pametnih kuća te platformama za iznajmljivanje apartmana i kuća za odmor

GeoFencing – automatsko otključavanje vrata kada ste u blizini

DoorSense tehnologija – primite upozorenje kada vaša vrata nisu zatvorena putem aplikacije

Sigurnosne značajke – postavite biometrijsku provjeru te “Sakrij unos šifre” unutar aplikacije

Izgubili ste telefon? – odmah onemogućite Yale Access aplikaciju i sve virtualne ključeve na bilo kojem uređaju

Kriptiranje i autentifikacija – AES & TLS kriptiranje – sigurnosna razina banke, BLE tehnologija kriptiranja i dvostruka autentifikacija

Upravljanje i nadzor na daljinu – s Yale Access aplikacijom i Yale Connect Wi-Fi Bridge-om

Praćenje aktivnosti i obavijesti – pogledajte tko i kada dolazi putem praćenja aktivnosti. Provjerite tko je otključao vrata, kada su otvorena i postavite upozorenja za pojedine korisnike

Montaža u 3 minute – s kompatibilnim euro cilindrom

Yale Linus crna

Crna boja

Yale Linus srebrna

Srebrna boja

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

 

– Kompatibilnost: odgovara modelima protuprovalnih vrata Dierre

– Frekvencija komunikacije: Bluetooth verzija 4.2 – 2.4GHz

– Sigurnost: Yale Access je zaštićen dvostrukom autentifikacijom

– Potrebna Yale Access aplikacija: besplatna za iOS i Android

– Napajanje: 4x AA baterije (uključene)

– Dimenzije: Š 58mm x D 58mm x V 150mm. 623 g uklj. baterije

AUTOMATSKO ZAKLJUČAVANJE I OTKLJUČAVANJE KAKO DOLAZITE I ODLAZITE

Značajka automatskog zaključavanja može automatski zaključati vaša vrata kada izađete iz doma, bilo odmah nakon zatvaranja ili nakon određenog vremena putem Yale Access aplikacije. Kada se vratite i priđete svojim vratima, automatsko otključavanje će ih ponovno otključati zahvaljujući geo-fencingu, tako da ne morate petljati s ključevima.

 

OMOGUĆITE ULAZ GDJE GOD SE NALAZILI UZ YALE ACCESS APLIKACIJU

Upravljanje na daljinu znači da možete pustiti obitelj, prijatelje i osobe od povjerenja kao što su čistač ili dostavljač – s bilo kojeg mjesta – kada je Linus uparen s Yale Connect Wi-Fi Bridge-om. Ako netko zaboravi zaključati vrata pri odlasku, za to se lako možete pobrinuti jednim dodirom prsta.

 

SIGURNO I ZAŠTIĆENO

Naša Linus pametna brava koristi Bluetooth Low Energy (BLE) tehnologiju kriptiranja. Uz sigurnost koju nudi Bluetooth, koristimo AES i TLS kriptiranje, što je razina sigurnosti na razini banke. Ako izgubite telefon, možete onemogućiti Yale Access aplikaciju i sve virtualne ključeve u bilo kojem trenutku

 

ZAJEDNO – DA BUDE JOŠ PAMETNIJE

U partnerstvu smo s vodećim pametnim kućnim sistemima, glasovnim asistentima i platformama za najam nekretnina kako bismo omogućili jednostavnu kontrolu zaključavanja i upravljanja pristupom. Uparite svoj Linus pametnu bravu sa svojim glasovnim asistentom kako biste otključali i zaključali vrata i lakše provjerili njihov status.

 

POTPUNA KONTROLA S VAŠEG DLANA

Intuitivna aplikacija Yale Access omogućuje vam daljinsko upravljanje pristupom vašem domu.*

Možete dijeliti pristup s osobama kojima vjerujete, pregledavati aktivnosti i primati obavijesti.

* Za funkcije kao što su daljinsko zaključavanje/otključavanje vaših vrata, trenutna upozorenja na vašem telefonu i za integracije poput glasovnih pomoćnika potreban je Yale Connect Wi-Fi Bridge.

 

PRAĆENJE AKTIVNOSTI

Uvijek znajte tko dolazi i kada je na vašem pragu uz 24/7 praćenje aktivnosti.

 

PRISTUP ZA GOSTE

Dodijelite neograničene digitalne ključeve koji vrijede nekoliko tjedana, nekoliko sati ili nekoliko minuta. Nikada više nemojte brinuti o izgubljenim, ukradenim ili kopiranim ključevima.

 

POTPUNA KONTROLA

Zaključajte i otključajte svoja vrata, kontrolirajte pristup bez ključa i pratite tko i kada dolazi s bilo kojeg mjesta.

 

STATUS VRATA

Yale ima DoorSense tehnologiju koja provjerava status vaših vrata i govori vam jesu li vaša vrata sigurno zatvorena i zaključana.