Sobna vrata Falerlegno

sobna vrata Palissandro blu

Tvrtka Falerlegno nastala je 1977. godine. Danas se tvrtka Falerlegno sastoji od 2 proizvodne linije; u sjedištu, Piane di Falerone, na površini od 22000m² gdje se proizvode uglavnom štokovi i lajsne dok se u sjedištu Potenza Picena osim pantrografirnja i lakiranja rade i gotova vrata po mjeri.

Tvrtka Falerpannelli kao dio grupacije, nalazi se u Montelabbate, gdje se proizvode vratna krila. Falerlegno omogućava konstantnu opskrbu poluproizvoda raznih mjera i dimenzija kao i gotovih personaliziranih proizvoda. Zahvaljujući predanosti svojih osnivača te upotrebi najbolje tehnologije i sirovina, tvrtka Falerlegno postiže visoke standarde kvalitete po konkurentnim cijenama.

Najnovija inovacija iz Falerlegna s dodatnom zaštitom i još boljim performansama. Od sada Vam nudimo štokove, lajsne, proširenja i ostale komponente s vodootpornim zaštitnim slojem nanesenim duž cijele površine.

VEĆA OTPORNOST NA VLAGU I VODU

POJAČANA IZDRŽLJIVOST

MAKSIMALNA KVALITETA

Zahvaljujući dodatno apliciranom zaštitnom sloju od 3mm izbjegava se bubrenje i moguće deformacije u slučaju dodira s vodom. Ova zaštita sprječava prodor vode u unutarnji dio komponenta čime se izbjegava širenje koje se obično događa s vlagom.