YALE PAMETNE BRAVE I DODACI

Yale Ponuda

Nedavno smo u svoju ponudu uvrstili nove proizvode, pametne brave i dodatke marke Yale.

Yale je firma osnovana davne 1840. godine sa ciljem da štite domove i omogućavaju mir. Njihova priča započela je u maloj bravari u SAD-u kada je Linus Yale stvorio svoju prvu inovaciju brave. Evoluirali su od mehaničkog inovatora do pokretanja evolucije povezanih, pametnih brava i domova. Njihova marka stoji na povjerenju, znanju i naslijeđu; stvaranje trajnih i kvalitetnih proizvoda. Zato postoje danas i to u više od 120 zemalja.

 

 

U našoj ponudi možete pronaći sljedeće proizvode:

Yale Linus Smart Lock

yale linus

Yale Linus pametna brava je sigurna brava za vrata koja vam omogućuje zaključavanje i otključavanje vrata – bez obzira gdje se nalazite, s Yale Access aplikacijom. Ulazite bez ključa, pogledajte tko i kada dolazi, dodijelite virtualne ključeve za goste i provjerite jesu li vrata otvorena ili zatvorena.

Upravljanje na daljinu znači da možete pustiti obitelj, prijatelje i osobe od povjerenja kao što su čistač ili dostavljač – s bilo kojeg mjesta – kada je Linus uparen s Yale Connect Wi-Fi Bridge-om. Ako netko zaboravi zaključati vrata pri odlasku, za to se lako možete pobrinuti jednim dodirom prsta.

Naša Linus pametna brava koristi Bluetooth Low Energy (BLE) tehnologiju kriptiranja. Uz sigurnost koju nudi Bluetooth, koristimo AES i TLS kriptiranje, što je razina sigurnosti na razini banke.

Yale Smart Keypad

Yale Keypad

Dizajnirana za savršen rad s Linus pametnom bravom! Ili bilo koji proizvod podržan s Yale Access aplikacijom. Elegantna tipkovnica koja se uparuje s vašom Linus pametnom bravom kako bi pomoću unosa šifre ušli u svoj dom te jednostavnije zaključali vrata – jednim dodirom prilikom izlaska. Koristite jednostavne korisničke šifre da otključate Linus pametnu bravu bez tradicionalnog ključa ili pametnog telefona.

Jednostavna za svakoga. Savršeno kako bi dopustili svojoj djeci, gostima ili osobama od povjerenja pristup svojem domu s jedinstvenim, vremenski ograničenim šiframa. Nikada više ne ostavljajte ključeve ispod otirača ili lonca za biljke.

Yale Connect Wi-Fi Bridge

Yale WiFi Bridge

Upravljajte svojom pametnom bravom s bilo kojeg mjesta uz Yale Connect Wi-Fi Bridge. Upravljanje na daljinu i trenutna upozorenja – čak i kada ste vani! Iskoristite još više svoju Yale pametnu bravu. Yale Connect Wi-Fi Bridge povezuje vašu pametnu bravu s internetom, omogućujući vam zaključavanje i otključavanje vaših vrata s bilo kojeg mjesta – izravno s telefona.

Odmah pustite prijatelje, obitelj i osobe od povjerenja da uđu čak i kada niste kod kuće, provjerite status svoje brave u bilo kojem trenutku i mirno uživajte uz trenutna upozorenja svaki put kada vam netko zaključa ili otključa vrata.

One Response to “YALE PAMETNE BRAVE I DODACI”

Odgovori