protuprovalna vrata Dierre SILENCE

Neosporno protagonist sigurnosti, uvijek u prvim redovima u istraživanju i razvoju najinovativnijih sustava zaštite, Dierre je postigao sa Silence novi i ambiciozni cilj: zaštita mira , najdragocjenije točke za svakog pojedinca.

Namijenjena za ugradnju osobito u spavaćoj sobi, jer česte krađe i pokušaji provala događaju se noću. Silence su unutarnja protuprovalna vrata koja kombiniraju prednosti vanjskog sigurnosnog sustava zatvaranja s prepoznatljivom elegancijom zbirke Mood Wood za interijere.

Od čega su izrađeni snovi ?

Silence je ostvarenje snova – zaštititi svoje snove. San izrađen od naprednih tehnologija, nepobjedivih materijala, moćne strukture. San od kreativnost, istraživanja i osebujan i pametane ideje sve do najmanjih detalja. Silence, san koji nitko neće moći slomiti.

Krilo vrata

Uz debljinu od 57 mm i tri fiksna klina, Silence su prava protuprovalna vrata da čuvaju eleganciju unutarnjih vratima nepromijenjenom.Jezgra krila napravljena od dvostrukog lima, u klasi 3 ENV 1627, opremljena su mobilnim prag (nacrt bez pragova), koji jamči zaštitu od naleta vjetra i svjetla. Visina kvake, dizajnirana na visinu od 95 centimetara, može se mijenjati da postanu simetrična s visinom kvake od već postojećih vrata.